Manieren om online geld te verdienen

Wist u dat de wereldwijde investering in advertenties op sociale media tegen 2020 86 miljard dollar (bijna 75 miljard euro) zal bedragen?

Het is moeilijk voor te stellen, omdat zoveel van die reclame zo subtiel, zo slim gecamoufleerd is, dat we de aanwezigheid ervan nauwelijks opmerken. Maar de advertenties zijn er en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

De meesten van ons leven tegenwoordig een groot deel van ons leven online. Het gaat niet alleen om het hebben van een Facebook-account: we volgen mensen op YouTube, Snapchat of Instagram, kijken hele seizoenen tv-series in één keer op Netflix, boeken onze haarafspraken (vooral als je een vrouw bent), doen onze boodschappen, bioscoopkaartjes kopen.

We pinnen foto’s van de auto’s die we op Pinterest willen en bladeren in de apps in de bus naar het werk. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest voor bedrijven om erachter te komen wat potentiële klanten willen – en om het aan hen te verkopen.

Dus als internet de grote spelers helpt om zoveel uit ons te halen, hoe kunnen we dan in het spel komen?

https://www.youtube.com/watch?v=oAEm24PWxUg

Hier zijn John Lowe The Money Doctor’s top tips om even online geld verdienen.

1. Vul online enquêtes in

Verdienen met enquêtes is letterlijk een van de snelste, zij het niet de meest lucratieve, manieren om online geld te verdienen. Veel sites bieden betalingen van een paar euro aan mensen die bereid zijn om online enquêtes uit te voeren.

Hoewel het misschien niet zo veel klinkt, kan het doen van een paar enquêtes van € 3 per uur je gelijkstellen aan het minimumloon – en je hoeft niet eens uit je pyjama te stappen!

Bekijk IrishOpinions.com, dwz MySurvey.com en OpinionWorld.ie om te zien of je bent wat ze zoeken. Veel sites bieden betalingen van een paar euro aan mensen die bereid zijn om online enquêtes uit te voeren.

2. Bekijk apps en websites

Dit is een no-brainer voor mensen die merken dat ze uren op internet surfen, zonder enig idee waar de laatste paar uur van hun avond is gebleven.

U kunt daadwerkelijk worden betaald om websites en apps te bezoeken, ze te doorzoeken volgens een aantal aanwijzingen en vervolgens vast te leggen wat u van de ervaring vond.

Sites zoals UserTesting.com betalen u $ 10 voor elke video van 20 minuten die u voltooit – doe er drie per uur en u zou het equivalent van 2,75 keer het minimumloon per uur kunnen verdienen.