Hoe u een verzekering kunt afsluiten voor uw nieuwe huis

Je hebt veel nieuwe verantwoordelijkheden met je nieuwe huis, waaronder het kiezen en kopen van een verzekering voor huiseigenaren. Hoewel het lijkt alsof de opties en stippellijnen eindeloos zijn, hebben we de nodige informatie over de opstalverzekering en tips voor het krijgen van uw nieuwe woning uiteengezet.

Wat doet de verzekering van de huiseigenaar?

Zie het als een verzekering tegen allerlei ongevallen! Opstalverzekeraars bieden dekking voor zowel uw woning zelf als uw persoonlijke eigendommen tegen schade en diefstal en dekken u in het geval iemand gewond raakt op uw eigendom. Uw verzekering kan ook uw persoonlijke eigendommen dekken als u niet thuis bent, wat betekent dat als uw bagage tijdens het reizen wordt gestolen, u gedekt bent. Er is ook beperkte dekking beschikbaar voor goud, sieraden en geld, met aanvullend beleid voor waardevolle technologie zoals laptops of andere uitrusting.

Bij het bekijken van vergelijkingen voor thuisverzekeringen …

Als u zich afvraagt wanneer u een verzekering voor een huiseigenaar moet afsluiten, is het antwoord zo snel mogelijk. Geef jezelf de tijd om rond te shoppen voor de beste prijzen, zodat je niet op het laatste moment iets duurs koopt. Kies, indien nodig, voor een goedkope woningverzekering om uw dekking later te starten en te vergroten zodra u een meer financieel kussen hebt opgebouwd. Bezoek www.aansprakelijkheidsverzekering.com om informatie te krijgen over diverse verzekeringen waaronder beroepsaansprakelijkheid.

Wees bereid om een hogere premie te betalen dan de huidige huiseigenaar. Tenzij de waarde van het onroerend goed dat u koopt is gedaald, betaalt u de zogenaamde ‘vervangingskostendekking’. Dat betekent dat u naast de kosten van het huis verzekerd bent voor de kosten van herbouw – meestal stellen agenten een tarief van 200% voor, maar zelfs 175% geeft u een fatsoenlijk kussen.

Verzekeraars vergelijken

Begin met winkelen voor offertes voor huisverzekeringen van makelaars in plaats van te wachten om via uw hypotheekverstrekker te kopen, omdat zij waarschijnlijk niet de beste beleidsopties voor u hebben. Een agent kan u helpen bij het vinden van een beleid dat de gewenste dekking biedt tegen de kosten die voor u werken, en onderhandelt over aanvullende dekking als u meer dan alleen de basis wilt toevoegen.

Zorg voor een huisinspectie. Hoewel ze niet federaal verplicht zijn, hebben veel verzekeraars een uitgebreide inspectie nodig om een polis te verstrekken en zullen ze de dekking weigeren als het huis niet slaagt – en terecht! Bedrijven willen geen gebouw verzekeren dat voor problemen is bestemd. Als uw nieuwe milieuvriendelijke huis een geweldig grijswatersysteem heeft dat op het punt staat een back-up te maken en te mislukken, wilt u dit van tevoren weten, zodat u met de verkopers kunt onderhandelen in plaats van later de kosten te moeten dragen.