Virtual Assets, LLC is verheugd aan te kondigen dat het een overeenkomst is aangegaan met Green Dot Corporation om klanten in staat te stellen cryptocurrency met contant geld te kopen

Deze nieuwe service maakt gebruik van het mobiele en webgebaseerde barcodegeneratiesysteem van Green Dot en duizenden Green Dot-winkellocaties om een ​​nieuwe optie voor het laden van contant geld te bieden voor het kopen van grote cryptocurrencies. Door deze integratie kunnen gebruikers nu veilig en gemakkelijk geld toevoegen aan hun Crypto Dispensers-accounts bij duizenden deelnemende retailers.

Crypto Dispensers, een online cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat wordt aangeboden door Virtual Assets, is begonnen gebruikers uit te nodigen om zich te registreren op hun nieuwe website. De site is ontworpen om beleggers een innovatief medium te bieden om grote cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin, met fiatgeld te kopen. De site is gemaakt met het oog op de gebruikerservaring en stelt geverifieerde klanten in staat hun rekeningen met contant geld te financieren door een deelnemende winkelier in het land te bezoeken. Crypto kopen online is gelukkig mogelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=vXmbly5VCgg

“We vinden opnieuw uit wat mensen met hun geld kunnen doen”, zegt Firas Isa, oprichter van Virtual Assets, maker van de online site Crypto Dispensers. Door gebruik te maken van het innovatieve netwerk voor het herladen van geld van Green Dot, kunnen onze klanten hun rekeningen nu met geld laden. Zodra het geld is geladen, kunnen onze klanten direct cryptocurrency kopen en overboeken vanaf hun desktop of mobiele browser. We zijn verheugd om mensen uit alle lagen van de bevolking in staat te stellen snel, veilig en gemakkelijk in crypto te investeren. ”

Zoals de naam al aangeeft, stelt “Groene Punt @ het Register” gebruikers in staat om hun Crypto Dispensers-account te financieren door simpelweg naar het register te gaan bij een deelnemende winkel. Na het scannen van de barcode van de klant, haalt de kassier het geld op dat de consument op zijn Crypto Dispensers-account wil laden, samen met eventuele toepasselijke herlaadkosten. De terminal van de detailhandelaar is verbonden met het gegevensverwerkingscentrum van Green Dot, waar Green Dot de transactie in realtime kan zien, waardoor Crypto Dispensers automatisch geladen geld op de rekening van de klant kunnen bijschrijven.

Laad tussen $ 20 en $ 500 met de barcode voor een vergoeding van maximaal $ 4,95.

Het tegoed wordt binnen 10 minuten bij de volgende login weergegeven in uw account.

Voeg een portemonnee-adres voor cryptocurrency toe aan uw account.

Gebruik het tegoed om direct cryptocurrency te kopen en verzenden. Bitcoin nieuws vandaag praat ook hierover.

“Het proces voor het kopen van cryptocurrency op deelnemende Green Dot @ the Register-locaties is niet alleen eenvoudig, maar ook veel veiliger en veiliger dan het gebruik van traditionele Bitcoin-geldautomaten”, zegt Isa. “Uiteindelijk doorbreekt deze integratie de toegangsdrempels voor digitaal geld en creëert het grotere financiële kansen voor hardwerkende individuen.”

Green Dot @ the Register is beschikbaar op meer dan 24.000 winkellocaties, een uitgebreide lijst hiervan is te vinden op de nieuwe Crypto Dispensers-website. Virtual Assets werkt momenteel ook samen met andere retailers om hun nieuwe service verder uit te breiden.

Over het bedrijf

Virtual Assets is een cryptocurrency-uitwisselingsbedrijf gevestigd in Chicago, IL met als missie om bij te dragen aan de poging om cryptocurrency mainstream te maken. Door dit nieuwe partnerschap kunnen gebruikers nu direct geld toevoegen aan hun Crypto Dispensers-accounts om cryptocurrencies te kopen en te verzenden naar duizenden deelnemende winkellocaties in het hele land.